Iedereen heeft in zijn of haar leven wel eens een periode waarin het allemaal wat moeilijker loopt. Je sleurt problemen mee in je rugzak, waarvan je niet juist weet wat er mee te doen. Een beetje hulp daarbij is altijd welkom, in wat voor vorm dan ook.

Bij praktijk Terra Pathos kan je terecht voor volgende ondersteuning :

Oplossingsgerichte therapie
Voor een brede waaier aan problemen of uitdagingen waar je mee kampt. Klik hier voor meer gedetailleerde informatie.

Opvoedingsondersteuning
Voor het oplossen van kleine en grote hindernissen die je tegenkomt in de opvoeding van je kinderen. Klik hier voor meer gedetailleerde informatie.

Pleegzorgondersteuning
Voor ondersteuning van pleegouders én pleegkindjes, in alle obstakels die zij tegenkomen in hun pleegzorgcontext. Klik hier voor meer gedetailleerde informatie.

Autisme Ondersteuning
Voor pubers en (jong-)volwassenen met autisme, die zelfstandig in het leven proberen te staan maar met grote en kleine problemen geconfronteerd worden. Klik hier voor meer gedetailleerde informatie.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je baat hebt bij een combinatie van bovenstaande ondersteuningsvormen, dit is iets dat we tijdens het intakegesprek kunnen achterhalen.

Interesse?

Therapie of een ondersteuningstraject begint altijd met een intakegesprek, waarin ik samen met jou een traject op maat kan uitwerken, gebaseerd op jouw specifieke vragen en noden.
Wil je eerst nog meer weten, dan kan je me altijd vrijblijvend vragen mailen via Tom@terrapathos.be

Een intakegesprek aanvragen kan via mail, of via dit formulier.